Élelmiszer lista

Az élelmiszer lista

Mivel a genetikai elemzésből kiderül, hogy milyen makrotápanyag-eloszlás optimális (zsírok, szénhidrátok, fehérjék) önnek a fogyáshoz, mérlegelni tudjuk a tápanyagokat a génjei viszonyában.

Az élelmiszer lista több, mint kilencszáz különböző tápanyagot tartalmaz, melyeket az ön genetikai profilja alapján értékelünk. Ez segít könnyedén fogyni, hiszen a saját génjein alapulnak az információk.

Itt láthatja, hogyan segít önnek az élelmiszer-lista a választásban

 

Zöld trófea ikonok
A zöld trófea ikonok azt jelzik, hogy az ilyen típusú ételek kalóriaegysége optimális az atlétikai teljesítményéhez. Ez a fajta étel jó egyensúlyban van az izmok kalóriatartalmával. Minél több zöld trófea ikon található egyfajta ételnél, annál jobban befolyásolja az atlétikai teljesítményét.
 
Piros trófea ikonok
A piros trófea ikonok azt jelzik, hogy a kalóriák eloszlása ezekben az ételekben nem optimális a test számára. Ezek az ételek kalóriát tartalmaznak, de nem azok, amelyekre szükség van az optimális teljesítményhez. Próbálja elkerülni ezeket az ételeket a sport előtt.
 
Figyelem - Információ a megrendelőlapról
Ha értesített minket bármely allergiától vagy intoleranciától, amelyben szenved, vagy csak el akarja kerülni valamilyen ételt, a táblázat ezen szakaszában figyelmeztető szimbólumot (!) találhat. Ez azt jelenti, hogy az ilyen típusú élelmiszerek olyan anyagokat tartalmazhatnak, amelyek allergiás reakciókat vagy élelmiszer-intolerancia tüneteit okozhatják. Ez a figyelmeztetés kizárólag a megrendelőlapon megadott információkon alapul, és ebben a szakaszban nem tesztelnek géneket. FIGYELEM! Ez a figyelmeztetés iránymutatás az étrend megtervezéséhez, és semmiképpen sem az összetevők teljes és pontos felsorolása. Mindig ellenőrizze az egyes ételek alkotóelemeit, ha ismert ételallergiája van.
 
Figyelem – Figyelmeztetés a genetikai összetevőkkel kapcsolatban
Az ebben az oszlopban található figyelmeztető jel (!) azt jelenti, hogy az ilyen típusú élelmiszerek olyan anyagot tartalmaznak, amely emésztési problémákat vagy az élelmiszer-intolerancia egyéb jeleit okozhatják a genetikája miatt. Amikor ezeket az ételeket eszi, vigyázzon az emésztőrendszeri problémákra vagy egyéb jelekre, és szükség esetén kerülje ezeket az ételeket. Ha nem merül fel probléma, akkor folytathatja az adott élelmiszer fogyasztását.