Weight Sensor

119 000 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

WEIGHT SENSOR

Fogyás a gének alapján

A gének a testünk tervei, a becslések szerint az elhízás a génjeinktől függ, az esetek 80%-a pedig genetikai hajlam. Ahogy mindannyian más géneket hordozunk, néhány ember súlyt vehet fel, ha túl sok a kedvezőtlen gének zsírja, míg mások, még kétszer annyi zsírt tudnak fogyasztani az étrendben, és még mindig csak a szükséges mennyiséget égetik el.
Hasonló a helyzet a szénhidrátokkal: egyesek súlygyarapodást okoz az étrendben lévő szénhidrátok, míg másokra a cukor mennyisége teljesen hatástalan.

A sport optimális mennyisége a génektől is függ. A rendszeres edzések segíthetnek néhány embernél, hogy nagyon gyorsan fogyjanak, míg mások számára nem hatékony. Hasonló a kalóriabevitel csökkentése. Vannak, akik könnyen fogynak, kevesebb kalóriát fogyasztva, míg mások számára ez nehéz folyamat.

Mindezek az egyéni különbségek a génekben rejlenek, ami magyarázza, hogy miért lehet nagy előrelépés a fogyásban az alacsony zsírtartalmú étrend, míg másoknak fizikai tevékenységet kell végezniük ugyanazon cél elérése érdekében.