Weight Sensor beszámolók

Itt olvashat rengeteg véleményt, beszámolót a Weight Sensor használóitól

 

Ajánlások, beszámolók
„Nagyon sokféle diétát kipróbáltam már. Egyik sem működött igazán. Sokkal egyszerűbb a DNAnutriControl-lal egészségesen és jól enni, dolgozó emberként is. A receptek a menü portálról könnyen és gyorsan elkészíthetők. A munkahelyemen a kollégák gyakran álmélkodtak, mikor egy új recepttel érkeztem. Már most, három hét alatt olyan sokat fogytam, és egy mérettel kisebb nadrágokat hordhatok. Kíváncsian várok minden új napot, minden új receptet, és az edzést is… Sok ismerősöm kérdezett már erről, és én csak ajánlani tudom nekik a DNAnutriControlt. Sokkal jobban érzem magam, köszönhetően a programnak. Azon kaptam magam, hogy egyre jobban élvezem az edzéseket is. Nagy KÖSZÖNET!”


Franziska K.

 

„Ha elfoglalt vagy és sokat utazol, nehezen megvalósítható a program. Az elemzés nagyon informatív. Van gyermekünk, így nagyobb feladat külön ételeket készíteni. A feleségem velem egyszerre vett részt a programban, és az ő elemzése épp az enyém ellentéte lett. Ezek a tények egyre nehezebbé tették a feladatot. A programot inkább egyedülálló embereknek tudom ajánlani. Az edzéseket könnyű kivitelezni, és folytatni is fogom őket. Az átfogó elemzés nagyon jó! Tudod, hogy a tested milyen ételekre reagál.”

Eric D.

 

A Weight Sensor-tól sokkal többet kaptam, mint csupán a súlyom kordában tartása – kaptam egy nagyszerű rálátást a fizikai gyengeségeimre és a testem szükségleteire. Meglepett, hogy nem feltétlenül szükséges keveset enni, sokkal fontosabb, hogy mit eszünk. Nem vagyok egy sport-rajongó, így nagyon örültem, hogy kisebb, egyszerűbb mozgások is említve vannak és egyenértékűnek vannak elfogadva (pl. házimunka).”


Verena S.

 

„Én ragaszkodtam a könyv étellistájához, de a számítógépes programot egy kicsit bonyolultnak találtam. Kellemes meglepetés volt egy ilyen jól összefoglalt és minden részletre kiterjedő elemzést kapni. Így már tudhatod, hogy melyik sport-típusba tartozol, és hogy megvan a lehetősége a jojó-effektusnak. A legnagyobb haszon, amit kaptam vele, az ÉTELLISTA. Ez eligazít, melyik ételt részesítsd előnyben. Ez a tudás veled marad, és mindig igazodhatsz hozzá. Meglepődtem, hogy mekkora különbségek vannak a különböző gyümölcsök között is. Most, a szabadságom alatt, a teljes ellátást nyújtó hotelben is ragaszkodni fogok a programhoz. Sokat fogytam, a diéta első hetében 3 kg-t. Korábban sosem értem el ilyen sikert! Sok köszönet ezért.”


Adelheid T.

 

„Az eredmények nagyon érdekesek voltak, és könnyebb volt az életembe beépíteni, mint gondoltam. Nagyszerű volt az is, hogy az első sikerek már az első egy-két napban érezhetők voltak! Élmény tartani ezt az életmódot, mert nincsenek direkt előírások, csak a „jó” és „kevésbé jó” élelmiszerek kategóriái. Végeredményben a diéta nagyon egyszerű volt. Azt mondanám, hogy nem is igazi diéta, sokkal inkább lendület egy új hozzáálláshoz életem hátralévő részére. Még kisebb „bűnözés” is belefér, ezek sem okoznak olyan nagy visszaesést. Mindent egybevetve csak ajánlani tudom mindenkinek a programot.”


Christian P.

 

„Először nagyon nehéz ragaszkodni a programhoz, nagyon nagy a kísértés, hogy valami mást is egyek. Egy idő után könnyebbnek tűnt, de ezen először át kell esni. Később megtanulod, hogy mit ehetsz, és mitől tartsd távol magad. Nehéz, amikor a testsúly nem változik, annak ellenére, hogy kizárólag a zöld listáról eszel, nem fogysz. A kulcs az állhatatosság, de ez nagy segítség! Köszönöm!”

Ulrike N.

 

„Én ritkán voltam éhes, az ellenállhatatlan édességvágyam alacsony volt. Ugyancsak könnyű a munkában is tartani a programot. Szabadidőben, pl. egy bárban is tartható. Nem kell magyarázkodnod a barátaidnak, hogy diétát tartasz, ugyanakkor megkérdezik, hogy hogy lehet ilyen egyszerűen fogyni. Nagyon kellemesen csalódtam; ha erősen ragaszkodsz az ajánlásokhoz, fogyni fogsz.”


Gabriele A.

 

„Az én személyes genetikai analízisem érdekesen és nagyon részletesen van megírva. A lényeges információk a színskálán részletesek, nagyon megnyerőek és könnyen érthetők. Mindig próbáltam kerülni a szénhidrátokat, amikor fogyni szerettem volna, és nagyon kellemes meglepetés volt, hogy a szénhidrátok nem vezetnek nálam elhízáshoz. Most 5 étkezést tartok 3 helyett. Kevesebbet eszem, és sokkal kisebb a kísértés. A szisztéma nagyszerű, könnyen és gyorsan összeállítom az étkezéseimet. 5,7 kg-t fogytam 3 hét alatt, és jól érzem magam. Az edzésterv egy kicsit sok volt számomra az első időben, és amikor teljes állásban dolgozol, nem könnyű kivitelezni. Szívélyes üdvözletem, és köszönöm!”


Gabi W.

 

„Az első néhány hetet nagyszerűnek éreztem. Sok sikerélményem volt a kevés és könnyű szabálynak köszönhetően. A pohár víz az étkezések előtt nagyon hasznos. Az edzésprogram eleinte kemény volt. Nehéz volt rávennem magam a napi sétára, mikor kint -10 fok se volt. Ugyancsak nehéz a helyes mennyiségeket tartani, még sokat kell gyakorolnom. A siker kulcsa egy egészséges étrend lesz, egészséges ételekkel. Nem a gének. Ez a végkövetkeztetésem!

Nico Z.

 

„Fogyás sok víz fogyasztásával! Elhagytam a Coca Colát és cukros italokat. Abbahagytam az édességek fogyasztását is. Mindig ettem zöldségeket. Több gyümölcsöt és salátát ettem. Mivel egy raktárban dolgozom, nem sportolok többet, mint eddig. De néhány baráttal találkozom hétvégén röplabdázni és túrázni. A kezdethez képest már sokat fogytam. A derekam látványosan vékonyabb lett. Tovább fogom csinálni a programot. Köszönöm, hogy részt vehettem benne, ajánlani fogom másoknak is.”

Heinz T.

 

„A program nagyon informatív volt. Feltételeztem, hogy jól tolerálom a szénhidrátokat és nem hízok ettől, de jó volt ezt feketén-fehéren látni. A kérdéseket nagyon gyorsan megválaszolták. Az is jó, hogy bármit ehetsz a rendszerben. Néha nehéz volt kiszámolni az adagokat, különösen étteremben. Néhány étel hiányzott a táblázatból. Jó lett volna tudni, hogy magamnak számolhassam az adagokat. Ettől eltekintve, nagyon elégedett vagyok. Egy mobilapplikáció, ami ki tudja számolni az adagokat, jó lenne, és az étellista bővítésre szorulna. Ettől függetlenül szuper, hálás köszönet!”

Bettina M.

 

„Meglepődtem, hogy annak ellenére is lehet fogyni, hogy eszem szénhidrátot, és egyenesen sokkolt, hogy mennyi ételben van zsír. Ugyancsak az ételek adagját illetően, mindig azt gondoltam, hogy nem eszem sokat; most épp fordítva látom. Az egész nagyon hasznos volt számomra, és csak ajánlani tudom mindenkinek. Az elején kicsit bonyolult, de amikor belejössz, könnyű követni. A sport-oldal szintén jó, pontosan tudod, hogy mennyit edzettél, és mennyire van még szükséged. Elégedett vagyok a 2 leadott kilómmal is!”


Carola F.

 

 

 

„Elégedett vagyok az eredménnyel 6-8 hét után. Ezzel az elemzéssel kapsz egy tiszta célt, amihez ragaszkodhatsz. Azt is nagyszerűnek látom, hogy egészséges és természetes módszerrel fogyhatsz. Az a tény, hogy próbáltam már más diétát is, és soha nem értem el azt a súlyt, amin most vagyok, mutatja, hogy azok a diéták csak rövid távon hatásosak, hosszan nem. Ezzel a programmal nem kell feláldozni semmit, ez segít könnyebben fogyni, mert te szervezed a napi beviteledet magadnak. Semmi problémám nincs a rendszer követésével, és határozottan folytatni is fogom, amíg el nem érem a kívánt súlyomat. Ezen kívül, csak az elején kell mindent lemérned, de körülbelül egy hét után már könnyebben megbecsülöd az adagokat. Nagyszerűnek találtam a tápanyagok százalékos értékeit is.”


Tamara O.

 

„A génelemzéses diétát fantasztikusnak találtam. Először sokkolt, hogy hány oldalas eredményt kaptam, de miután elolvastam, sokkal jobban megértettem. Azt is gondoltam az elején: „Ó, Istenem, feladatok minden napra, sosem leszek képes megcsinálni”, de különös módon könnyű volt teljesíteni. A terhességem után 5 kilót fogytam a programmal, és nagyon büszke vagyok erre. Sohasem gondoltam volna, hogy a gének ilyen sok rámutatást nyújtanak arra, hogy mi a jó, és mindenekelőtt a leghatékonyabb módja a fogyásnak. Az eredmény tiszta és félreérthetetlen volt. Az instrukciók érthetőek. Természetesen eleinte bonyolult volt, de fokozatosan hozzászoktam az étrendem változásához. Nem éreztem magam éhesnek az étkezések között. Folytatni fogom a diétát, amíg még 5 kg-tól megszabadulok.”


Melanie K.

 

„Eleinte nehéz volt tartani a programot, összességében az étkezési tervet és a feladatokat is követni. Önkéntelenül is azon kapod magad, hogy a megszokott dolgaidat csinálod egy-egy pillanatban. Azt láttam, hogy a siker nagyon gyorsan jön, és a kilók olvadnak rólam. Az étkezési terv nagyon sokat segített a célom elérésében. Az edzések szintén. Mindenkinek tudom ajánlani! A kezdő súlyom 127 kg volt, és a genetikai analízisnek köszönhetően 10 kilót fogytam, ami hatalmas siker nekem! Még mindig van leadni való súlyom, hogy elérjem a kívánt testsúlyt. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a programmal el fogom érni!”


Jörg K.

 

„A menüportál érthető, és az eredmények jól vannak megírva. Az edzéseket néha nehéz beépíteni a mindennapokba. Ugyanígy az étkezési terv. A program sikere rendben volt.” *** R. Erwin H.

 

„Az elemzés nagyon sokat segített. Próbáltam korábban is fogyni egészséges étrenddel, sok kenyeret (és más szénhidrátot) fogyasztva. Az eredménynek köszönhetően most már tudom, hogy épp ezektől az ételektől hízom, hogy a testem mit tolerál jól, és tudom, hogy mit kell legtöbbször ennem. A folyamatos lassú előrehaladás miatt motivált vagyok a folytatásra, és optimista, hogy a jövőben tartani is tudom majd a súlyomat.”


Monika K.

 

„Sokkal könnyebb volt ezt a programot követnem, mert lényegében semmiről nem kellett lemondanom, és nem kellett éheznem. Mivel tudom, hogy működik, könnyebb volt ragaszkodni a mennyiségekhez. A teszteredmény érdekes olvasmány volt, és nagyon tisztán strukturált. Talán egy kis, hozzáadott kivonat az étellistáról segítség lenne (hogy magunkkal vihessük). Kezdetben nagyon meglepő volt, hogy nem tudtam felmérni a mennyiségeket. Mostanra jobb érzésem van ezzel kapcsolatban. Határozottan folytatni fogom. Hosszú távra szerintem nem alkalmazható. A legnagyobb problémám az volt, amikor nem egyedül voltam (nyaraláson), mert minden házigazda szinte megsértődött, hogy csak kis adagokat ettem, és nem kóstoltam meg az összes süteményt.”


Jasmin S.

 

„Kellemes meglepetés volt a személyes eredmény terjedelme. Nagyszerű volt felfedezni, hogy korábban mit csináltam jól vagy rosszul, amikor fogyni szerettem volna. Most már tudom, hogy genetikailag hajlamom van az elhízásra. Ez egyébként látszik is rajtam. Törekszem arra, hogy ne essek vissza a régi szokásaimba, és hogy fizikailag aktív maradjak. Folytatni fogom az online portál használatát.”


Dominik E.

 

„Az első két hét bonyolult volt a változás és a ráfordított időigény miatt (gondolok arra, hogy mit szabad enni, méricskélés…). Nem volt igazán hatásos az edzés nélkül. Lusta voltam néhány napig, és meglátszott (stagnálás). A diétám 100% vegetáriánus volt. Hús, hal – mind pirossal voltak jelölve. Ez elkedvetlenített, de folytattam a módszer használatát. Ugyanez történt az édességekkel. Több fogyást vártam három hét alatt alkohol és édességek nélkül, de így is elégedett vagyok. Naponta mérni magad nagyon lelombozó az ugrálások miatt. Amit nagyon jónak találtam, hogy vannak dolgok, amiket nem kell számolni, ez segít kordában tartani az éhséget, és jó a léleknek. Az első két hétben folyamatosan éhes voltam. A harmadik héttől gyorsan eléred a jóllakottságot. Köszönöm!”


Iris K.

 

„Először az egész zavarba ejtő volt. Nagyon nagy figyelmet kell ráfordítani az elején. Nem tetszettek a recept javaslatok, ezért a saját ötleteimet vetettem be, kombináltam a szokásos diétámmal. A skálákat már reggelente használni sem könnyű. Néhány dolog meglepett, pl. hogy nem ehetsz annyi babot, kelbimbót, amennyit szeretnél, de akár 600 g répát is ehetsz egy nap. 35 g csicseriborsó több volt, mint amit gondoltam volna. Nem vagyok biztos benne, hogy a csicseriborsót és galuskát nyersen kell mérni. Így csináltam. Sok mindent kell észben tartonod. Nincs más módja a fogyásnak.”

Eva S.

 

„A sémák felállítása kezdetben zavarba ejtő volt, mert több különböző mintát is tartalmazott. A leírás egyszerű és jó volt. Az elemzés nagyon részletes és logikusan felépített, mindent jól elmagyarázott. Az étellista nagyon kiterjedt, semmi nem hiányzott. Az online portállal kapcsolatban semmi többet nem tudok mondani. Nem használtam – sajnálom. Kézzel kimásoltam a füzetből a zöldeket, amiket ehetek.”

Edith K.

 

„Én vállalom, hogy a program jó, de számomra csak nagyon kis része használható. Néhány tétellel össze tudok rakni étkezéseket. A javasolt receptek haszontalanok voltak számomra. Maga a programhoz való ragaszkodás és a könyv edzései motiváltak. Nekem nehéz volt annyi kalóriát elhagyni az étkezések alatt. Több kalóriát égettem az edzéssel. Lassú a fogyásom, és sajnos karácsony előtt kezdtem a programot, így az ünnepek alatt nem igazán sikerült a kalóriákat redukálni. Továbbra is igyekszem legalább részben csinálni a programot. Figyelned kell, hogy a saját betegségeidet, intoleranciáidat, összeférhetetlenségeidet beírd az űrlapra. Köszönöm.”

Christine K.

 

„Nehéz gyakorlatba ültetni a programot a munka miatt (órákra van a munkám a lakhelyemtől). Ennek ellenére azt gondolom, hogy működni fog. 6 hónapon belül visszajövök a konklúzióval. 3 hét nem volt elég, hogy következtetéseket vonhassak le.”


Volkmar K.

„Megerősítést kaptam, hogy ha a zöld listáról eszem, tudom tartani a súlyomat, sőt, fogyni is. Elértem valamit a napi edzésekkel, mozgással. Egy idő után a túl édes vagy túl zsíros ételek nem is ízlenek többé. Nem vagyok fitt, ha nem iszom legalább 2 l vizet naponta. Sajnos még mindig 2 kg-val több vagyok, mint az ideális súlyom. Meg fogom rendelni a szakácskönyvet, így könnyebben tervezhetek a hétre. A menü portál túl hosszú, hogy egy heti tervbe illesszem. Akkor is könnyű tartani, amikor máshol eszem. A kérdéseket gyorsan megválaszolták email-ben. Hosszú ideje mindig szedtem étrendkiegészítőket, csodálkozom, ha a géndiéta mellett is tovább kell szednem őket a jövőben. Az egyéni elemzést jó, és szem előtt tartom. Az étellista jó dolog, meg fogom rendelni a 100 személyre szabott receptet is.”

Erika G.

 

„A program nagyon jó. Az edzés és a diéta kombinációja tökéletesen lett megalkotva. Bőven és változatosan ehetsz, miközben diétázol. Az edzésprogramhoz nem kellett nagy erő vagy szükségszerűség, nem kell magad megerőltetned, mert csinálhatod, amit élvezel. A könyv nagyon részletes és jól strukturált, jól tudok dolgozni vele. A recepteket könnyű volt elkészíteni és nagyon finomak. A gyomor- és emésztési problémáim javultak, a kiegyensúlyozott diétának köszönhetően. Nagyon elégedett vagyok a diétával. A siker, hogy 3 kg-t fogytam, magáért beszél. Nagy köszönet!”


Jenny K.

 

„Nem voltam tudatában, hogy nem érzek éhséget és jóllakottságot, de azután, hogy megkaptam az elemzést, több figyelmet fordítottam rá, és igaz. Az „Izomfejlesztés típus” és „Sport és kalória típus” fejezetek szintén érdekesek voltak, mert szeretem a feladataimat, és most már tudom, hogy jó dolgokat csináltam. A típusanalízis nagyon sokat segít, és ez alatt az idő alatt beépítettem a stratégiai analízist is.”


Carima G.

 

Nos, én hatalmasnak találom, hogy majdnem bármit ehetek. Ok, néha többet, néha kevesebbet, de működik. A könyv a különböző színű jelzésekkel jó, mert könnyen és gyorsan látom, mit ehetek és mit nem. Mindig magamnál tartom, így nem kell mindig gépközelben lennem. Az ételek nagyon változatosak, ragaszkodtam hozzá, és a gyomrom nem volt többé túltelített. Az edzésprogram nagyszerű, és könnyű végrehajtani. Azt gondolom, hogy 2 kg fogyás hatalmas eredmény számomra, és folytatom a programot! Dicsőség nektek! Folytassátok!


Michaela K.

 

A program segített, hogy jobban megértsem a testemet. Segít, hogy jól egyek a mindennapi életemben (négy étkezést egy nap). Nem mindig könnyű, de a program tényleg jó alternatívákat kínál. Nem éheztem ebben a három hétben, azt ettem, amit szerettem és akartam. A kisebb adagokkal már fogytam (például kevesebb tészta). Folytatni fogom a programot, hogy elérjem a célomat a súlyommal.


Carolin B.

 

„Nagyon meglepett az eredmény, hogy ilyen erősen reagálok a zsírokra és a szénhidrátokra. Most már tudom, hogy ezért nem működtek a diétáim, mert mindig azt gondoltam, hogy az olajak egészségesek, de azt nem tudtam, hogy ezektől hízom. Általánosságban követtem a programot, de minden kis „bűn” azonnal büntetett (súly). Ugyancsak megleptek a diófélék, mert nagyon élveztem enni őket. Az elmúlt pár napban voltak nehézségeim, mert a fiam költözött, de sikerült kompenzálni a rossz étkezéseket magasabb energiafelhasználással.”


Josef R.

 

„Mint dolgozó ember, nehéznek éreztem a program bevezetését a mindennapjaimba, mert sokszor későn érek haza. Egy hétre megoldható volt, de nagyon nehéz lett volna több hetet végigcsinálni. Az egyes tételeket a listáról kikeresni eleinte ügyetlenül ment, nagyon sok időt töltöttem a keresgéléssel, ugyancsak nehéz volt a mennyiségeket kiszámolni (pl. gyümölcsöknél), sokszor csak keveset ettem belőlük. Összességében, mindig tele voltam a napi 5 étkezéssel. Az alacsony zsírfogyasztást nehéznek találtam. Az edzés feladatait könnyű volt beilleszteni, mert általában sokat edzem. A második, stabilizációs szakaszban, szintén túl nagy adagok voltak listázva, sokszor nem kellett annyit ennem.” *** Anika N.

 

„A program olyan emberekre lett tervezve, akiknek van szabadidejük. Nagyon nehéz, szinte lehetetlen az én mentős munkámban, mert nem tudom, mikor fogok enni, 12, 13 vagy 15 órakor. Nem tudok beugrani a boltba, hogy vegyek valamit, és a programhoz ragaszkodni egyszerre. De az edzést (az esti sétákat) a feleségemmel együtt folytatni fogjuk.”

Christian W.

 

„Mindenek előtt azzal szeretném kezdeni, hogy elmondom, elégedett vagyok az eredménnyel. Bárhogy is, de nagyon fegyelmezettnek kellett lennem, hogy elérjem a célt. Az első héten sokat küzdöttem az éhséggel. A heti 1000 kcal-ra korlátozás nagy változás, amiben a testnek meg kell állnia a helyét. A második és harmadik héten kicsit könnyebben ment, talán azért, mert az emésztésem lelassult. Mindig kéznél volt nálam apróra vágott zöldség, hogy ne essek kísértésekbe. Ezekben kevés kalória van, így a gyomrom „munkát kapott”. Emellett napi 2.5-3 l vizet vagy teát ittam. Mielőtt elkezdtem a diétát, csináltam pár előkészületet, így csak a helyes hozzávalókat tartottam otthon, és nem kísértett semmi más. Készítettem egy elnagyolt tervet arról, hogy mit ehetek. Leginkább a tétel-rendszert és a zöld ételek listáját tudtam alkalmazni. Kipróbáltam a menü portált, de számomra nem volt elég felhasználóbarát ahhoz, hogy azzal dolgozzak. A weboldal nagyon lassú nekem, túlságosan korlátozott; a diéta is nagyon korlátozó, én több rugalmasságot igénylek az evésben. A napi feladat programot rugalmasnak találtam. Valahogy muszáj volt beillesztenem a mindennapjaimba. Számomra fontos volt, hogy leírjam őket, és lássam a héten elégetett energia mennyiségét előre. Kezdetben az elemzésből származó információk segítettek tudatosan kerülni néhány ételt és másokat enni, hogy fogyjak. Ezt a jövőben is folytatni fogom. A rendszer működik. Nagyon szeretem, de a következő hetekben, hónapokban nem fogom szóról szóra követni, akkor sem, ha így lassabb tempóban tudok fogyni. Látom a veszélyt, hogy az egészet kidobom, mert sok lemondással jár. Nehéz ezzel hónapokig együtt élni. Folytatni fogom, hogy a zöld jelzésű ételeket egyem, de nem napi 1000 kcal-t. Ez a három hét jó kezdés volt az étrend-változtatásra, de egy folyamatos diéta nem nekem való. A napi edzés (futás, séta, jóga, pilates) egy folyamatos harc a belső démonjaimmal, de a feladatok gyakori változtatásával győzni tudok ebben. Ebben a három hétben 2,6 kg-t fogytam, és ezt soknak találtam; most már 3 kg is van. Ezalatt az idő alatt több zöldséget ettem, mint korábban. Kevesebb gyümölcsöt eszem, és teljesen leálltam a búza és az édességek fogyasztásával. Ehhez fogok tudni ragaszkodni hosszú távon, de nem mindig napi 1000 kcal-val. Nem szeretem a napi méréseket sem annak ellenére, hogy meglepődtem, majdnem napi szinten fogytam. Valószínűleg ez nem meglepetés, de minden nap éhesen mentem aludni. Mindazonáltal ez nem nekem való, mert nagyon elrontotta a kedvemet, amikor a mérleg többet mutatott, mint előző nap, vagy amikor semmi sem történt, még úgy is, hogy tudtam, hogy ez a testemben lévő víz mennyisége miatt van. Összefoglalva: ez jó kezdet volt az étrend-változtatáshoz, de hosszútávra nézve, nem tudnék ezzel a diétával élni hónapokig. A tapasztalat, hogy láttam, működik, és az analízis eredménye segített.”

Karina S.

 

„Egy lehetséges módot kerestem, amivel hosszú időre lefogyhatok. Az utolsó 6 kg a terhességemből nem akart lemenni. Nagyon izgatott lettem, mikor hallottam erről a programról. Nagyon meglepetten láttam, hogy egy néhány étel kivételével, az ennivalók nagy részét kerülnöm kell, mert piros jelzést kaptak. Most rendszeresen edzek, és egyszerűen jobban figyelek, mit eszem. Ragaszkodni fogok a programhoz, és remélem, hogy fogyni fogok vele. Azt is el kell fogadnunk, hogy 35 évesen nem leszünk ugyanabban a súlyban, mint 25 évesen voltunk.”

Susen K.

 

„Megerőltető mindent mérni, de megéri. Ha nagy alváshiányod van, akkor hiába ragaszkodsz a programhoz, nem fog segíteni. A receptek a könyvben és a weboldalon nem tartalmaznak elég szezonális gyümölcsöt, zöldséget. Idővel a mennyiségekkel való számolás rutinná válik. Jobban érzem magam általánosságban, köszönhetően a diétának, de a reumatikus fájdalmamra egyelőre nem volt hatása.”

Elisabeth K.

 

„Normál diéta program, teljesen oké. Fogytam a kezdő diéta szakaszban, és most váltottam a géndiétára. Ez számomra oké. Próbáltam kevés zsírt enni, sok figyelmet fordítottam erre. Sajnos napi használatra nem teljesen megfelelő. Nehéz alkalmazkodni hozzá, ha nem otthon eszel. A menü portál túl bonyolult volt számomra, és sok alternatívát nem mutatott. Teljesen étrendet váltani nem olyan egyszerű, ha dolgozol és a családod van.”

Ingrid A.

 

„Egy diétaterv a génjeidre szabva tökéletes, és véleményem szerint könnyebb is alkalmazni. A lista az ételekkel nagyon részletes volt. Látványosabb és hosszabb távú eredményeket kapsz ezzel a programmal. Ráadásul, bármikor újrakezdheted, és teljesen elégedett vagyok az eredménnyel annak ellenére, hogy nem ragaszkodtam hozzá 100%-ban.”


Samira C.

 

A több edzés és kevesebb evés alapvető eleme minden diétának, ebben a tekintetben minden program ugyanaz. DE: tudni, hogy mi okozza személyesen neked az elhízást, alkalmassá tesz arra, hogy speciális döntéseket hozz, és ez nagyszerű. Az én esetemben nem igaz az állandó éhségérzet és a étvágy kielégítése. Nem vagyok éhes, és hamar megcsömörlök. Napi öt étkezést beilleszteni nehéz, kettő vagy három van rendben számomra. Már elértem a súlyt, amit szerettem volna, de továbbra is ragaszkodom a listán szereplő ételekhez, néha kompenzálva olyan ételekkel, amik hízlalnak. Köszönöm, hogy részt vehettem ebben, nagyon érdekes volt számomra.”

Carmen L.

 

„Először nem volt könnyű, de viszonylag jól működik, rövid idő után. Nagyon frusztráló, hogy a súlyom megint felfelé megy. Az elején nehéz volt, hogy sok olyan ételt fel kellett adnom, amit szeretek, mint a csokoládé, de egy idő után már nem tűnik nehéznek. Az edzésprogramhoz való ragaszkodás nem nehéz, ennek ellenére volt 3 nap, amikor nem tudtam magam rávenni. A legnehezebb dolog számomra az volt, hogy egyek valamit reggel. Ez igazi kihívás volt, mert korábban sosem ettem korán reggel. Sajnos nem mindig csináltam meg. Igazán el kell kezdenem sok folyadékot inni. Folytatni fogom a programot, mert már most látom a testem pozitív változását.”

Marie-Eleonor B.

 

„Kicsit bonyolult és unalmas volt eleinte mindent lemérni. Egy idő után ez már jól ment. Izgalmas dolog folyamatosan ragaszkodni hozzá. Az edzésprogrammal nem volt probléma. Jó móka volt fizikailag aktívnak lenni. Ez egy jó program a hosszú távú fogyásra. Sajnos sok időbe telik, mire az első siker megérkezik. A fogyasztó program nem fárasztó összességében. Nem éreztem magam éhesnek. Igaz, nagyrészt olyanokat ettem, amikből elég volt a megengedett mennyiség. Összességében ez egy olyan program, amivel elérheted a célodat.”


Sabine K.

 

„Nagyon meglepett, hogy a testem jól le tudja bontani a szénhidrátokat. Korábban arra fókuszáltam, hogy ezt kerüljem, több más dolog között. Most több szénhidrátot építettem be a napi étrendembe, és eddig nem híztam miatta. Boldog vagyok, hogy végre tudom, hogy a zsírok olyanok számomra, mint a bomba. Mióta eleget olvastam a táplálkozás alapjairól, mint sporttáplálkozás és hasonlók, azt találtam, hogy a megfelelő fehérjebevitel fontossága nincs eléggé kifejtve a leírásban. A programnak van egy napi edzésterv része is. Sikert nem lehet elérni kielégítő fehérjebevitel nélkül. A kiadvány és a visszajelzés jól szerkesztett, az elemzés oké.”

>

Maria F.

 

„Nagy családom és egy kis hotelem volt. Mikor már minden ment, nem volt nagy vágyam főzni, és enni sem. A jövőben sem tervezek körülményes ételeket főzni, de a listájuk segítségével egészségesebben ehetek, és azt főzhetek, ami nincs rám rossz hatással és az emésztésemnek is jó. A 9. emeleten lakom, és napi egyszer lemondok a liftről. Ma már kifulladás nélkül megtehetem. Az ugrálást is kiválasztottam a programjukból. Folytatni fogom a programomat, és ezáltal a fogyást. Köszönöm, sokat segítettek nekem, ajánlani tudom Önöket!”


Inge M.

 

„Izgatott vagyok! Végre sikerült fogynom. Mióta megkaptam az eredményemet a génanalízissel, a súlycsökkentés majdhogynem könnyen ment. Korábban évekig csak akadályokba ütköztem, a sok áldozat ellenére. Most pedig szabadon ehetek, és gyorsan adom le kilókat. A programban való részvételem évek óta a legjobb döntésem volt! Nem csak azért, mert gyorsabban tudok fogyni, de motivált vagyok a folytatásra is, mert most biztos vagyok benne, hogy jó módszert használok. Éheztem évekig és tartózkodtam a szénhidrátoktól, mert mindenhol a „rossz szénhidrátokról” lehet hallani. Nagy köszönet!”

Claudia P.

 

„Már évek óta edzek. Sajnos soha nem sikerült elérnem a céljaimat az evési szokásaim miatt. Ezzel a programmal viszont radikálisan megváltoztattam az étkezéssel. Már most, ezalatt a rövid idő alatt is hatalmas különbséget látok. Nem feltétlenül a számokban, hanem a tükörben. Jobban is érzem magam, és több energiám is van. Ez a program tudomásomra hozta, hogy a szénhidrátok nem rosszak, hanem szükségesek. Nagy köszönet! Nem akarok többet fogyni, de szeretném formálni a testemet. Egyszerűen tovább megyek a következő fejezetre.


Melissa G.

 

„Szeretném kifejezni a hálámat, amiért részt vehettem a programban. Az analízis érdekes és részletes volt, nagyon jól prezentálva. Könnyű volt számomra megtalálni az utam, és sok információt megtudtam saját magamról. Mivel végeztem egy táplálkozással kapcsolatos kurzust Linzben néhány évvel ezelőtt, már sok mindent tudtam, és azóta egészségesebben is ettem. Nem volt szükséges további változtatás, inkább optimalizálás kellett. Hamar ismerős lett a jelzésrendszer. Eleinte igényelt némi erőfeszítést, de egy kevés idő után működőképes. Különösen a zsíros ételekre vonatkozóan észrevettem, hogy visszakúsztak a nagyobb adagok. Több zsíros sajtot is megengedhetek magamnak. Ezt meg is változtattam. Az olajak közül továbbra is repceolajat, lenolajat és extra szűz olívaolajat használok.”


Heidi B.

 

„Elkezdtem csökkenteni az adagok méretét. Most számolom a kalóriákat. Sajnos az edzésre nincs elég időm. Egy kicsit megváltoztattam a diétámat. Húsvét volt, és ebben a három hétben három születésnap. Mindenesetre szeretném megköszönni.”

Margareth L.

 

„Nagyon érdekes megtanulni, hogy melyik ételek kerülendők és melyeket tolerálunk jól. Ugyanakkor nagyon nehéz a jelölt mennyiségekhez ragaszkodni, a mindennapi életben ezt megtartani. De a jövőben is ragaszkodni fogok a „jó” ételekhez.”

Nicole W.

 

„Izgalmas felfedezni, mit csináltál rosszul a korábbi diéták alatt. Számomra könnyű volt végigcsinálni a programot. Sok lehetőséget ajánl; a pont-rendszer, ételek zöld jelzéssel, menü portál, úgy szintén a napi menü. Szintén jó, hogy kezdettől látod a program eredményét, ez könnyebbé teszi a program követését. Az edzésterv nagyon sok lehetőséget kínál a fizikai aktivitásra. Azt gondolom, hogy ez a program ideális egy hosszú távú étrendváltoztatásra, és szerintem nem nehéz hosszú időn keresztül ragaszkodni hozzá. Egy nagyszerű program, amit csak ajánlani tudok. Az egyetlen negatívum az ára. Megéri egészségügyi rizikóval rendelkező, túlsúlyos embereknek, de szerintem túl drága azoknak, akik csak néhány kilóval könnyebbek szeretnének lenni.”


Patricia L.

 

„Megerősíti, hogy túl sokat eszel. Az is tisztázódik, hogy nem fogod elérni a kívánt súlyodat vagy alakodat edzés és helyes étkezés nélkül. Sajnos munka közben nehéz tartani a programot, különösen a napi menüket. Nagyon jó csak a „zöld” ételeket enni! Ehhez mindig tudsz ragaszkodni. Mindent egybevetve egy jó, de nehéz út ahhoz, hogy fenntartható módon megváltoztasd az étrendedet. Mindazonáltal igyekszem folytatni a diétát és a fizikai aktivitást is. Emiatt nem tudom ajánlani a programot azoknak, akik tudás és elköteleződés nélkül várják a csodát.”

Markus G.

Kapcsolat

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

+36 70 984 9001

~|icon_mail_alt~|elegant-themes~|outline
~|icon_house_alt~|elegant-themes~|outline

DNA-Plusz Hungary Kft.
1051 Budapest
Hercegprímás utca 13.

 

Csatlakozzon hozzánk!

~|social_facebook~|elegant-themes~|solid

Facebook

~|social_instagram~|elegant-themes~|solid

Instagram

~|social_youtube~|elegant-themes~|solid

Youtube